Tervetuloa Rakennusapteekkiin

Rakennusapteekki on erikoistavarkauppa sinulle jokaarvostat laatua, vanhojen rakennuksien entisöintiä ja ekologisia ratkaisuja.

Rakennusapteekki myy perinteisiä, ekologisia rakennus- ja sisustustarvikkeita. Laadimme korjaus- ja sisustussuunnitelmia ja järjestämme alan koulutusta. Meidät löydät Billnäsin ruukista ja Helsingin keskustasta.

Byggnadsapoteket

Uutuudet

Rakennusapteekki avaa uuden netti-kaupan

Hyviä uutisia! Syksystä lähtien voit ostaa tuotteitamme netistä ja saada ne lähetettyä kotiin Suomeen, Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan ja Viroon.

Lue lisää

Tapahtumia

Rakennussuojelu

Rakennusapteekin käsikirja käsittää yli 600 sivua ja sisältää kaiken tarpeellisen koskien entisöintiä, restaurointia ja uudisrakentamista. Nyt voit tilata kirjan erikoishintaan 20e.

Byggnadsapoteket och Fönsterhantverkarna rf. hedrar och firar Tove Janssons 100-års jubileum

Vi vill hedra och fira Tove Janssons 100-års jubileum genom att tillsammans med Fönsterhantverkarna rf. renovera fönstren på Toves stuga på Klovharun ute i Finska viken.

”Tove Janssonin kirjat, sekä romaaneilla että muumitarinoilla, on aina ollut erityinen paikka sydänmessäni. Muutamien vuosien välein ne kuuluvat kesälukemiseeni eikä niihin koskaan väsy." Anette Ringbom, Rakennusapteekin omistaja

Selfportrait

butik

Liikkeemme Helsingissä

Rakennusapteekin toimipiste sijaitsee Korkeavuorenkatu 8 Helsingissä. Liikkeemme myy erilaisia valaisimia, eri aikakausien heloja, tapetteja ja maalia. Haluamme tarjota tuotteita joita tarvitaan onnistuneeseen huoneistojen entisöintiin ja korjaamiseen.