Byggnadsapoteket_Billnäs_fasad

Tietoa meistä

Idea hyvästä elämästä

Rakennusapteekki on idea hyvästä elämästä. Terveellinen asuminen, esteettinen ympäristö ja osallistuminenkulttuuriperinnön vaalimiseen.

Rakennusapteekki  kehittää  materiaaleja ja menetelmiä jotka ovat olleet menestyksekkäästi käytössä jo kymmeniä jopa satoja vuosia. Kehitämme tuotteita harkiten ja otamme käyttöön jo unohduksissa olleita tietoja ja taitoja ja samalla voimme taata tuotteille korkean laadun ja pitkää käyttöikää.

Kiinnostumme erityisesti esteettisistä ratkaisuista jotka perustuvat meidän rakennusperintöömme. Haluamme säilyttää rakennusperintöämme niin että myös seuraavat sukupolvet voivat ilahtua hyvin tehdystä työstä ja hienoista rakennetuista yksityiskohdista. Meille ei riitä että tuotetaan tuotteita vanhojen mallien mukaan vaan tuotteet pitää olla aivan vastaavia kuten alkuperäiset ovat.

Meidän konsepti SLOW LIVING sisältää tuoteperheen missä pääpaino on luonnonmukaisessa rakentamisessa joka sopii sekä vanhoihin taloihin että uudisrakentamiseen.

Teemme työtä sen eteen että tuotteemme ovat ekologisia tuotteiden koko elinkaarissa. Se ei auta että purkissa on maininta lunnonmukainen.

Byggnadsapoteke

Rakennusapteekki Oy

Rakennusapteekki myy rakennustarvikkeita ja rakennusosia jotka on erityisesti kehitetty korjausrakentamista ja terveellistä asumista varten. Rakennusapteekista voit hankkia heloja, maaleja, tapetteja, sähkötarvikkeita, valaisimia, tuohta, tiilikattoja, lattialankkuja, listoja, rakennuspapereita jne. Puuseppämme valmistaa ikkunoita, ovia ja keittiöitä sinulle joka haluat muuta kuin standardiratkaisuja. 

Kauppamme ovat Billnäsin ruukissa ja Helsingin keskustassa. Helsingin valikoima painottuu asuntojen korjaamiseen ja sisutamiseen. 

butikenBillnas