LADATTAVAT TIEDOSTOT

 

Blogi ja uutiskirjeet

Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta ja hyödyllistä materiaalia, joka auttaa sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita. Blogisivulla annamme sekä hyödyllisiä inkkejä että syvempää tietoa tuotteistamme.

KESÄKUU/ 2020

 
hangö försäljning nyhetsbrev.jpg

Myynnissä uniikki restauroitu huoneisto 

Myynnissä uniikki restauroitu huoneisto kulttuurihistoriallisesti merkittävässä rakennuksessa Hangon torin laidalla. Rakennusvuosi 1897, arkkitehti Lars Sonck.

TOUKOKUU/ 2020

 
Antiikkikesäkauppa_Billnäs_2020.jpg

Antiikkikesäkauppa Billnäsissä. Talo täynnä antiikkia ja taidetta!

22.6.-31.7.2020

 

Avoinna:

Maanantai - Perjantai 11-18

Lauantai - Sunnuntai 11-15

 

Mukana:

Occasion, Schulmanin Taideliike, Thomas Schulman Antiques, Antiikki Minna, Galerie Donner, Antik Lindberg ja Risto Nevalainen

Ohm perheen uusin jäsen

Ohm Pendel Outdoor on ulkoasennuksiin tarkoitettu riippuvalaisin kumikaapelilla. Posliinista valmistettu valaisin löytyy mustana ja valkoisena. E27 kanta. Valaisin tulee myyntiin juhannuksen jälkeen.

Ohm_Pendant_Outdoor_By_Ifö_Electric,_D
Edited_banner_nyhetsbrev_5_2020_linoljef

Uusi pellavaöljymaalien värikartta Allbäckilta! 

Tee itse helposti  44 uutta sävyä standarisävyistä. Tervetuloa tutustumaan maalattuihin sävymalleihin kauppaamme Billnäsissä. Maalausprojekteissa voidaan toimittaa Allbäck pellavaöljymaalia NCS-värikartan mukaan.

 

Selaa pellavaöljymaaleja tästä

Sekoitusvärikartta tästä

HUHTIKUU/ 2020

 

Kevään huoltotyöt - Ikkunat

Pellavaöljymaalatut ikkunat voit helposti huoltaa Allbäck pellavaöljyvahalla. Matat pinnat saavat uutta kiiltoa ja vaha ei estä tulevia uusintamaalauksia. Pesu, pinnan kuivaus ja vahaus - näin helppoa se on! Kirkas vaha värillisille pinnoilla ja valkoinen vaha valkoisille.

Valkoista vahaa tästä

Kirkasta vahaa tästä 

Haluatko asua ja tehdä työtä Billnäsin ruukissa?

Rakennusapteekki myy Mikolan talon vuodelta 1768 joka on siirretty Billnäsin ruukkiin 2001. Rakennus on ainutlaatuinen karoliinisella huonejaolla ja jokaisessa huoneessa on uusi muurattu tulisija, 6 kaakeliuunia vuosilta 1820-1910, keittiöhella ja pönttöuuni. Talossa on monta kiinnostavaa yksityiskohtaa säilytetty ja restauroitu. 245 m2 iso rakennus lämpiää maalämmöllä. Kauppaan kuuluu hirrestä veistetty lämmin ulkorakennus 25+12 m2. Tontti noin 3000 m2. Rakennukset voidaan käyttää sekä asuinrakennuksina että liiketoimintaa varten. 

 

Ota yhteyttä Anette Ringbomiin

[email protected]

0405462887

MAALISKUU/ 2020

 

Maalaussesonki lähestyy!

Neuvontapalvelu perjantaisin ja lauantaisin paikan päällä Billnäsissä. Ennakkotilaa nyt isommat määrät!

 

Tillaa Allbäck pellavaöljymaalit täältä.

Ulkomaalaukseen Keittomaalit täältä.

Erikoishelat

Valmistamme rakennusheloja messingistä ja teräksestä, myös pienemmät määrät.Vastuullisesti Euroopassa tuotettuja heloja vanhojen mallien mukaan tai uudistuotantona.

 

Olemme valmistaneet Ressun lukion uudet aidan kärjet.

Palkitun Ohm sarjan uutuus!

Valkoinen tai musta kangasjohtoinen posliinivalaisin kaikkiin tiloihin. IP 44 luokitus mahdollistaa asennuksen myös kosteisiin tiloihin.

 

Uutuudet löydät Rakennusapteekin verkkokaupasta 25.3 alkaen ja Ifö electricin verkkosivuilta.

Toteuta kauneimmat sisustusunelmasi!

Rakennusapteekki Palvelut Oy valmistaa mittatilaustyönä puisia keittiökalusteita ja kirjastoja mittojen mukaan. Erikoismitoitukset, suunnittelupalvelu, käsityönä valmistettu Billnäsissä. 

 

Ota yhteyttä Anette Ringbomiin

[email protected]

0405462887

 

HELMIKUU/ 2020

 

Tuohi - Koivun ihme

Tuohella, koivun kaarnalla on monia käyttökohteita rakentamisessa, jossa tuohi suojaa kosteudelta ja mädäntymiseltä.  Suojattuna auringonvalolta, tuohi voi kestää ehjänä satoja vuosia. Tuohen kuivattua sadonkorjuun jälkeen, se pysyy ikuisesti kuivana. Pinta voi kastua, mutta tuohen sisäosa pysyy aina kuivana. Tuohi on mitä luonnollisin kosteuden ja veden eristysmateriaali, ja se ei mädänny sen sisältämien vahojen ja korkin suberiinin ansiota. Käytetään katteena, betonin, kiven ja puun väliseen eristykseen jne.

 

Uusiutuva, kestävä ja luonnon tuottama, ilman raskaita tuotantomenetelmiä. 

 

Rakennusapteekkien tuohi on kotoisin Keski-Suomesta ja korjataan kesäkuun alussa. Osa puista käytetään puutavarana ja toiset jatkavat kasvamista ja tuottavat uutta tuohta. 

 

Tuohi on lähes oksatonta (alle 10% oksareikiä) ja soveltuu erinomaisesti käsityöhön; veitsien, laukkujen, huonekalujen, seinämateriaalien, köysien, rasioiden, kenkien jne valmistukseen. 

Tuohi myydään kuivattuna kappaleittain 50x50 cm tai nipuissa 12,5 m2. Ystävällisesti pyydä tarjous isommista määristä.

Uudet Segula Lighting LED valonlähteet

Segulan LED lamppuja on nyt saatavana myös Suomessa Rakennusapteekin kautta. Saksalaisen Segulan vahvuuksia ovat:

 

  • Erittäin korkea laatu, pitkä käyttöikä.

  • Korkea värintoistoindeksi (CRI). Joissakin malleissa jopa 95.

  • Värilämpötilan muuttuminen himmennettäessä kuten hehkulampussa (tietyt mallit).

  • Erittäin hyvä himmenninyhteensopivuus

  • Upea design: Segula on patentoinut ns. soft filament tekniikan, joka mahdollistaa jos jonkinlaista lamppumuotoilua.

 

Segulan LED lamput sopivat julkisiin tiloihin, ravintoloihin, hotelleihin ja koteihin.

 

Vuoden 2020 uutuudet löydät tästä.

segula-2018-usa.jpg

TAMMIKUU/ 2020

 

Aukioloajat muuttuvat!

Olemme saaneet palautetta rakennusalan ammattilaisilta koskien aukioloaikojamme. Olemme täten aikaistaneet arkiaamuja ja konttorimme onkin nyt auki jo kello 8:00 alkaen. Uudet aukioloaikamme ovat: 

Tilaukset ja toimitukset:

Maanantai-Perjantai 8-16

​Billnäsin näyttelytila (avoinna myös kuluttaja-asiakkaille):

Perjantai 9-17, Lauantai 10-14

Ohm valaisinsarja

Perinteikäs Ifö Electric on hiljattain tuonut markkinoille uuden valaisinsarjan. Kauppi & Kauppi:n suunnittelemasta Ohm valaisinsarjasta löytyy malleja sekä sisä- että ulkokäyttöön, kiinteästi asennettavia katto ja seinävalaisimia sekä pöytämalleja pistokejohdolla.

 

Lisätietoa Ohm sarjasta löydät Ifö Electricin kotisivuilla: http://www.ifoelectric.com/eng/ohm.html.

Ohm sarja on saanut runsaasti julkisuutta eri puolella maailmaa. Lisää tästä voit lukea Kauppi & Kauppi:n kotisivuilta: https://www.kauppikauppi.se/ohm

_OHM_By Ifo Electric_Design Kauppi & Kau
Opus_spegel 2_svart.jpg

Ifö electric valaisimet

Ajattomat, kestävät, Ifö Electric valaisimet valmistetaan posliinista ja lasista Ruotsissa. Valaisimissa on designin lisäksi kiinnitetty erityistä huomiota kestävyyteen, asennettavuuteen ja ylläpitoon eli esimerkiksi yli 50-vuotta vanhoihin malleihin saa edelleen varaosia ja kupuja.

 

E27 lampunpidikkeen voit vaihtaa LED moduuliin vanhoissa valaisimissa. Myös uudet LED moduulit ovat aina vaihdettavia, joten koko valaisinta ei tarvitse vaihtaa kuten monessa nykyajan muovista valmistetusta tuotteessa.

Rakennusapteekista ja meidän tuotteistamme

Rakennusapteekki on kestävään rakentamiseen erikoistunut tuotanto- ja tukkuyritys. Toiminta alkoi yli 20 vuotta sitten Varaosapankin avaamisella ensimmäisenä Suomessa ja olemme siitä lähtien ollut perinteisen ja kestävän rakentamisen johtava asiantuntija Suomessa. Rakennusapteekin referenssikohteina ovat mm. Finlandia-talo, Kansallisteatteri Helsingissä, lukuisat museokohteet, kirkot, taloyhtiöt ja monet yksityiset uudis- ja restaurointikohteet. Rakennusapteekki markkinoi ja myy yli 7500 tuotetta, joista iso osa on omaa tuotantoamme. Valmistamme laajan valikoiman heloja sekä ilmanvaihtotuotteita, mittatilauksena puusepäntuotteita ja takorautatuotteita.  

Tuotemerkkejämme ovat mm. Ifö Electric valaisimet, Allbäck:in liuotinaineettomat pellavaöljytuotteet, Randers savikattotiilet, Falu Punamultamaali, Segula LED valolähteet, Skånska ljusfabriken kynttilät, Rakennusapteekin tuohi, Billsmide takotuotteet, Musta lintu käsintehdyt kaakelit, Wire&Mire käsintehdyt kaakelit, Sprakareds emalikyltit, Spotheater työkalut, Zikon pellavatuotteet.