RAKENNUSAPTEEKKI MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA

JÄLLEENMYYJÄT JA

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Puh: +358 (0) 19 233 975

Sähköposti:

office@rakennusapteekki.fi

order@rakennusapteekki.fi

invoice@rakennusapteeki.fi

Käynti osoite:
Forsbyntie 62
10 330 BILLNÄS

 

Postiosoite:

Forsbyntie 62

10 330 BILLNÄS

Kauppa auki

Perjantaisin klo. 8-17

Lauantaisin klo. 10-14

Tilaukset ja nouto

Ma-to klo. 8-16

Designapteekki

Lähes koko mallisto
www.designapteekki.fi

Billnäs Varaosapankki

Alkuperäiset varaosat, ovet ja ikkunat

www.billnasvaraosapankki.fi

Porvoon Wanha Rautakauppa
Useita tuoteryhmiä

www.porvoonwanharautakauppa.fi

Domus Classica
Ifön jälleenmyyjä

www.domusclassica.fi

© Oy Rakennusapteekki Byggnadsapoteket Ab

TIETOA MEISTÄ

Galleria

Rakennusapteekki Oy

Rakennusapteekki myy rakennustarvikkeita ja rakennusosia, jotka ovat erityisesti kehitetty korjausrakentamista ja terveellistä asumista varten.

 

Rakennusapteekista voit hankkia heloja, maaleja, tapetteja, sähkötarvikkeita, valaisimia, tuohta, tiilikattoja, lattialankkuja, listoja, rakennuspapereita ja paljon muuta!

 

Puuseppämme valmistaa ikkunoita, ovia ja keittiöitä sinulle, joka haluaa muuta kuin standardiratkaisuja. 

Idea hyvästä elämästä

Rakennusapteekki on idea hyvästä elämästä. Terveellinen asuminen, esteettinen ympäristö ja osallistuminen kulttuuriperinnön vaalimiseen.

Rakennusapteekki  kehittää  materiaaleja ja menetelmiä, jotka ovat olleet menestyksekkäästi käytössä jo kymmeniä ja jopa satoja vuosia. Kehitämme tuotteita harkiten ja otamme käyttöön jo unohduksissa olleita tietoja ja taitoja samalla takaamalla tuotteille korkean laadun ja pitkän käyttöiän.

Olemme erityisesti kiinnostuneita esteettisistä ratkaisuista, jotka perustuvat meidän rakennusperintöömme. Haluamme säilyttää sitä niin, että myös seuraavat sukupolvet voivat nauttia hyvin tehdystä työstä ja hienosti toteutetuista yksityiskohdista. Meille ei riitä, että tuotetaan tuotteita vanhojen mallien mukaan, vaan tuotteiden tulee olla alkuperäisiä vastaavia.

Meidän konseptimme SLOW LIVING sisältää tuoteperheen, missä pääpaino on luonnonmukaisessa rakentamisessa, joka sopii sekä vanhoihin taloihin että uudisrakentamiseen.Teemme työtä sen eteen, että tuotteemme ovat ekologisia niiden koko elinkaarien aikana. Pelkästään purkissa mainittu ekologinen ei meille riitä! Autamme tuotteiden käytössä joilla rakennamme ennen kaikkea terveellisempää tulevaisuutta.