TIETOA MEISTÄ

 

Rakennusapteekki Oy

Rakennusapteekki on kestävään rakentamiseen erikoistunut tuotanto- ja tukkuyritys. Toiminta alkoi yli 20 vuotta sitten Varaosapankin avaamisella ensimmäisenä Suomessa ja olemme siitä lähtien ollut perinteisen ja kestävän rakentamisen johtava asiantuntija Suomessa. Rakennusapteekin referenssikohteina ovat mm. Finlandia-talo, Kansallisteatteri Helsingissä, lukuisat museokohteet, kirkot, taloyhtiöt ja monet yksityiset uudis- ja restaurointikohteet. Rakennusapteekki markkinoi ja myy yli 7500 tuotetta, joista iso osa on omaa tuotantoamme. Valmistamme laajan valikoiman heloja sekä ilmanvaihtotuotteita, mittatilauksena puusepäntuotteita ja takorautatuotteita.  

Tuotemerkkejämme ovat mm. Ifö Electric valaisimet, Allbäck:in liuotinaineettomat pellavaöljytuotteet, Randers savikattotiilet, Falu Punamultamaali, Segula LED valolähteet, Skånska ljusfabriken kynttilät, Rakennusapteekin tuohi, Billsmide takotuotteet, Musta lintu käsintehdyt kaakelit, Wire&Mire käsintehdyt kaakelit, Sprakareds emalikyltit, Spotheater työkalut, Zikon pellavatuotteet. 

Idea hyvästä elämästä

Rakennusapteekki on idea hyvästä elämästä. Terveellinen asuminen, esteettinen ympäristö ja osallistuminen kulttuuriperinnön vaalimiseen.

Rakennusapteekki  kehittää  materiaaleja ja menetelmiä, jotka ovat olleet menestyksekkäästi käytössä jo kymmeniä ja jopa satoja vuosia. Kehitämme tuotteita harkiten ja otamme käyttöön jo unohduksissa olleita tietoja ja taitoja samalla takaamalla tuotteille korkean laadun ja pitkän käyttöiän.

Olemme erityisesti kiinnostuneita esteettisistä ratkaisuista, jotka perustuvat meidän rakennusperintöömme. Haluamme säilyttää sitä niin, että myös seuraavat sukupolvet voivat nauttia hyvin tehdystä työstä ja hienosti toteutetuista yksityiskohdista. Meille ei riitä, että tuotetaan tuotteita vanhojen mallien mukaan, vaan tuotteiden tulee olla alkuperäisiä vastaavia.

Meidän konseptimme SLOW LIVING sisältää tuoteperheen, missä pääpaino on luonnonmukaisessa rakentamisessa, joka sopii sekä vanhoihin taloihin että uudisrakentamiseen.Teemme työtä sen eteen, että tuotteemme ovat ekologisia niiden koko elinkaarien aikana. Pelkästään purkissa mainittu ekologinen ei meille riitä! Autamme tuotteiden käytössä joilla rakennamme ennen kaikkea terveellisempää tulevaisuutta.

 

TIIMI

ANETTE RINGBOM

Taiteellinen johtaja, perustaja, mittatilaukset ja katot

+358 40 546 2887

RABBE RINGBOM

Myyntijohtaja, jälleenmyyjät ja henkilökunta

+358 40 593 5927

JAAKKO NISULA

Projektimyyjä

+358 40 8319910

ALAR EENMAA

Puuseppä, mittatilauksien valmistaminen

PEIK GRÖNHOLM

Asiakaspalvelu

KATRI LIND

Toimitusjohtaja

  

SOFIE LAHTINEN

Tilaukset ja toimitukset, asiakaslaskut

RUDOLF RINGBOM

Markkinointi, järjestelmät, asiakaspalvelu ja some

+358 45 324 8924

ROLF RINGBOM

Tuotevalokuvaus ja asiakaspalvelu

 

MAJEN HULDIN

Siisteys ja puhtaanapito

  

RAKENNUSAPTEEKKI MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA

JÄLLEENMYYJÄT JA

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Puh: +358 (0) 19 233 975

Sähköposti:

Kyselyt: office@rakennusapteekki.fi

Tilaukset: order@rakennusapteekki.fi

Käynti osoite:
Forsbyntie 70
10 330 BILLNÄS

 

Postiosoite:

Forsbyntie 70

10 330 BILLNÄS

Laskutus:

Verkkolaskuosoite: 003726962988
Operaattori: Maventa (003721291126)

Sähköpostilaskun osoite: 26962988@scan.netvisor.fi

Paperilaskut:

Oy Rakennusapteekki - Byggnadsapoteket Ab
26962988
PL 100
80020 Kollektor Scan

Designapteekki

Lähes koko mallisto
www.designapteekki.fi

Billnäs Varaosapankki

Alkuperäiset varaosat, ovet ja ikkunat

www.billnasvaraosapankki.fi

Porvoon Wanha Rautakauppa
Useita tuoteryhmiä

www.porvoonwanharautakauppa.fi

Domus Classica
Ifön jälleenmyyjä

www.domusclassica.fi