BYGGNADSAPOTEKET

BUTIK OCH WEBBSHOP

ÅTERFÖRSÄLJARE OCH

SAMMARBETSPARTER

Tel: +358 (0) 19 233 975

E-mail:
office@rakennusapteekki.fi

order@rakennusapteekki.fi

invoice@rakennusapteeki.fi

Besökadress:
Forsbyvägen 62
10 330 BILLNÄS

 

Postadress:

Forsbyvägen 62

10 330 BILLNÄS

Butiken öppen

Fredag klo. 8-17

Lördag klo. 10-14

Beställningar och avhämtning

Må-to klo. 8-16

Designapoteket

Hela sortimentet
www.designapteekki.fi

Billnäs Reservdelsbank

Orginal detaljer till hus. Fönster, dörrar

www.billnasvaraosapankki.fi

Porvoon vanha rautakauppa

Flera produktgrupper

www.porvoonwanharautakauppa.fi

Domus Classica
Ifö återförsäljare

www.domusclassica.fi

© Oy Rakennusapteekki Byggnadsapoteket AB

OM OSS

Byggnadsapoteket Ab

Byggnadsapoteket saluför byggnadsmaterial och byggnadsdetaljer med särskild tonvikt på kvalitet och byggnadsvård. Hos oss kan du handla beslag, färg, tapeter, elinstallationsmaterial, armaturer, näver, tegeltak, kakel, golv, lister, byggnadspapper osv. Vårt snickeri tillverkar fönster, dörrar och kök när du önskar specialmått eller platsbyggt.

Ideén om det goda livet

Byggnadsapoteket är idén om det goda livet. Hälsosamt boende, estetisk miljö och delaktighet i kulturarvet – bevarande av kontakten till de egna rötterna.

Byggnadsapoteket utvecklar beprövade material och metoder som visat sig fungera i tiotals kanske hundratals år. Vi förbättrar med varsam hand och återtar bortglömd kunskap och färdigheter som ger hög kvalitet och lång livslängd.

Vi brinner för estetiska lösningar som bottnar i vår byggnadstradition. Vi vill bevara vårt byggnadsarv, för att kommande generationer skall kunna glädjas åt väl utfört arbete och fina byggnadsdetaljer. För oss räcker det inte med att produkterna är i gammal stil, de skall ha en förankring i det verkliga, och har de ett original skall det nya vara som originalet.

Vårt koncept SLOW LIVING innehåller en produktfamilj med speciell tonvikt på ekologi är ett utmärkt val både i gamla hus och nybyggnation.

Vi arbetar för att våra produkter skall vara ekologiska – i produktens hela livscykel. Det räcker inte med att det står naturvänlig på burken.